Ta witryna internetowa korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies.

Przeglądarka internetowa umożliwia zablokowanie plików cookie.

Zamknij [X]

Szczegóły eksponatu: SZKODLIWOŚĆ ROZKRUSZKÓW I ICH ZWALCZANIE 1954

Poniżej przedstawiam Państwu zdjęcia oraz opis eksponatu, po zalogowaniu możecie dodawać swoje komentarze. W razie pytań zapraszam do formularza kontaktowego.
SZKODLIWOŚĆ ROZKRUSZKÓW I ICH ZWALCZANIE 1954 Powiększ do pełnego rozmiaru

SZKODLIWOŚĆ ROZKRUSZKÓW I ICH ZWALCZANIE 1954

Autorzy Prof. dr Józef Janicki i mgr Stanisław Stawicki opisują ogólną charakterystykę rozkruszków i ich szkodliwość. Przedstawiają sposoby rozpoznawania porażenia artykułów spożywczych przez rozkruszki. Przedstawiają metody walki, profilaktycznej, fizykochemicznej i chemicznej w podziale na dezynsekcję suchą, mokrą i gazową.

Eksponat przekazała do Muzeum DDD Firma  „AGROPEST”  z Łodzi. Nr. ewidencyjny 1283.

Więcej szczegółów

Dodawanie komentarzy dostępne po zalogowaniu!

Napisz swoją recenzję

SZKODLIWOŚĆ ROZKRUSZKÓW I ICH ZWALCZANIE 1954

SZKODLIWOŚĆ ROZKRUSZKÓW I ICH ZWALCZANIE 1954

HARMFULNESS OF CRUSHERS AND THEIR CONTROL 1954

Napisz swoją recenzję