Ta witryna internetowa korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies.

Przeglądarka internetowa umożliwia zablokowanie plików cookie.

Zamknij [X]

Szczegóły eksponatu: MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

Poniżej przedstawiam Państwu zdjęcia oraz opis eksponatu, po zalogowaniu możecie dodawać swoje komentarze. W razie pytań zapraszam do formularza kontaktowego.
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA Powiększ do pełnego rozmiaru

MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

Skróty referatów wygłoszonych na Konferencji Szkoleniowo - Informacyjnej organizowanej w Warszawie w dniach 16-17 pażdziernika 1996 roku przez Dział Jakości i Normalizacji Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczwego. W sumie 14 referatów dotyczących środków i metod mycia i dezynfekcji. Ponadto reklama 14 firm produkujących środki chemiczne.

Eksponat przekazał do Muzeum DDD Prof. dr hab. Stanisław Ignatowicz firma “TROJSZYK konsultacje entomologiczne” z Warszawy. Nr ewidencyjny 1677.

Więcej szczegółów

Dodawanie komentarzy dostępne po zalogowaniu!

Napisz swoją recenzję

MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

WASHING AND DISINFECTION IN MEAT PRODUCTION AND PROCESSING

Napisz swoją recenzję