Ta witryna internetowa korzysta z plików cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies.

Przeglądarka internetowa umożliwia zablokowanie plików cookie.

Zamknij [X]

Szczegóły eksponatu: DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI

Poniżej przedstawiam Państwu zdjęcia oraz opis eksponatu, po zalogowaniu możecie dodawać swoje komentarze. W razie pytań zapraszam do formularza kontaktowego.

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI autorzy Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka i Janusz Kroll opisują bardzo szczegółowo warunki zapewniające jakość w procesie produkcji żywności. W tamtych latach był to nowatorski pogląd na ochronę zakładu przed szkodnikami, i do dziś zawarte w tej książce informacje są aktualne pod względem monitoringu, profilaktyki i zwalczania.

Eksponat przekazał do Muzeum DDD Tadeusz Karpiński z firmy DEZYDER z Warszawy. Nr. ewiden. 155.

Więcej szczegółów

Dodawanie komentarzy dostępne po zalogowaniu!

Napisz swoją recenzję

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI

GMP GOOD MANUFACTURING PRACTICE IN MANUFACTURING FOOD Waldemar Dzwolak authors, Stefan Kroll and Janusz Ziajka

Napisz swoją recenzję