MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE...
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA
MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRODUKCJI I PRZETWÓRSTWIE MIĘSA

WASHING AND DISINFECTION IN MEAT PRODUCTION AND PROCESSING

 

Skróty referatów wygłoszonych na Konferencji Szkoleniowo - Informacyjnej organizowanej w Warszawie w dniach 16-17 pażdziernika 1996 roku przez Dział Jakości i Normalizacji Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczwego. W sumie 14 referatów dotyczących środków i metod mycia i dezynfekcji. Ponadto reklama 14 firm produkujących środki chemiczne.

Eksponat przekazał do Muzeum DDD Prof. dr hab. Stanisław Ignatowicz firma “TROJSZYK konsultacje entomologiczne” z Warszawy. Nr ewidencyjny 1677.

1677
No reviews
Darczyńcy

trojszyk3.jpg

pspddd nowe.png

DARCZYŃCY

frodo%202022%20sq.png

AndLu_logo_pion_wersja podstawowa.jpg

mosiczuk ddd.jpg

DEZ-TUR.png

grutox.jpg

gwara.jpg

tata fiolet .jpg

Nasza strona korzysta z plików cookies. Więcej na temat cookies.